Παίζει τώρα στον M.W.R. :

Loading ...

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ο M.W.R. ΣΤΗΝ 26Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ e-radio!!!!!

Γειά σας!!!!!!!


Είμαι η Εύη από τα ΕΤΕΡΟΣΗΜΑ (Κάθε Δευτέρα 21:00-23:00 για να μην ξεχνιόμαστε...)Θέλω απλά να σας καλωσορίσω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια μας που ξεκίνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και που για μας δεν είναι απλά ένα ραδιόφωνο αλλά ένας τρόπος έκφρασης,διασκέδασης,επικοινωνίας,δημιουργικότητας.Μπορεί να μην ακούγομαι και πολύ μετριόφρων,αλλά είμαι πολύ υπερήφανη που συμμετέχω σε κάτι που ξεκίνησε απλά ως "παρε'ί'στικο" και παραμένοντας απόλυτα "καθαρό" και ανεξάρτητο από ο,τιδήποτε κατάφερε να φτάσει εκεί που έχει φτάσει...Σε περίπτωση που σας ακούγεται γελοίο αυτό,ρίξτε απλά μια ματιά σε αυτό που έχω δημοσιεύσει παρακάτω.Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που τελείως ανιδιοτελώς και πολλές φορές χωρίς να ξέρετε τη φάτσα μας καλά καλά,μας στηρίξατε και μας βάλατε στις καθημερινές σας συνήθειες.Εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή!!!!!!ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!


Για τη μέτρηση αυτή υπολογίζονται μόνο οι μοναδικές επισκέψεις από κάθε υπολογιστή ανά σταθμό και ανά ημέρα και πάντα στο μέτρο του δυνατού. Δε λαμβάνεται υπ'όψη η διάρκεια ακρόασης από τον κάθε χρήστη.

Τα E-Radio Ratings δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση στατιστική έρευνα μέτρησης της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών. Αποτελούν μόνο μέτρηση της επισκεψημότητας του E-Radio Player από όποιο site και αν χρησιμοποιείται.

Επιπλέον δεν μπορούν να δοθούν στοιχεία που αφορούν στο φύλο, στην ηλικία και στην περιοχή που γίνεται η ακρόαση.

1 σχόλια:

SimonJohnides είπε...

"Mathimatikos Web Radio.. No 1 Internetiko Radiofwno!"

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money