Παίζει τώρα στον M.W.R. :

Loading ...

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Vito De Luca των Aeroplane στην Dj Zone του MWR

Ο δημιουργός των Aeroplane, Vito De Luca (πρόσφατα σε περιοδικό των Ιωαννίνων massive mag[βλέπε εικόνα]), από το Βέλγιο, είναι το αστέρι που θα λάμψει, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 23:00, στην Dj Zone του Thanassi Psarras, του MWR, για ένα μοναδικό cosmic disco dj set για τον Μάιο του 2011!

Aeroplane May 2011 Mιx

Μέσα σε τρία χρόνια, το Ιταλικό – Βελγικό ντουέτο των Aeroplane, Vito De Luca και Stephen Fasano, καθιερώθηκε με τα DJ sets, τα cosmic disco remixes σε καλλιτέχνες όπωςη Grace Jones, o Robbie Williams, οι Friendly Fires και ο Sebastian Tellier, καθώς επίσης και με τις ιδιαίτερες παραγωγές τους όπως τα tracks Aeroplane και Caramellas, ως ηγέτες της NU-disco και Balearica σκηνής. Στις 27 Σεπτεμβρίου ανέβηκε στον αέρα το ντεμπούτο album τους με τίτλο "We Can't Fly", μια συνεργασία της Klik Records με την Eskimo Recordings.

Ηχογραφημένο στην Τουλούζη, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Λος Άντζελες, με συμπαραγωγή από τον Bertrand Burgalat, το We Can't Fly επιδεικνύει όχι μόνο ένα πάθος για την δημιουργία ιδιαίτερης disco, αλλά και ένα σύνολο επιρροών που εκτείνονται από τις ηχητικές λωρίδες των Abba και των Pink Floyd, μέχρι και τους Rolling Stones, μουσικές που ο δημιουργός του project Vito De Luca συνήθιζε να ακούει από την μητέρα του σε νεαρή ηλικία...

Οι Aeroplane αποτελούν πλέον ένα one man show μιας και οι Vito De Luca και Stephen Fasano αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους λίγο πριν από την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους.

Όπως δηλώσε και ο Vito : « υπάρχουν και χειρότερα πράγματα στην ζωή. Εγώ περνούσα τον περισσότερο χρόνο στο στούντιο ενώ ο Stephen ήταν κυρίως αναμειγμένος με το κομμάτι των dj sets. Όταν η μουσική λοιπόν άρχιζε να γίνεται πιο σημαντική για την μετέπειτα πορεία μας ένοιωθα ότι περνούσα τον περισσότερο χρόνο μόνος μου στο studio. Το We Can't fly ήταν το μέλλον των Aeroplane και εγώ είμαι αυτός που ασχολήθηκα με το κομμάτι της παραγωγής και της σύνθεσης. Η σχέση μου με τον Stephen είναι άψογη και είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθώ με το κομμάτι της παραγωγής σε μελλοντικές του δουλειές. H σόλο καριέρα μου δίνει την δυνατότητα να ελιχθώ ακόμα περισσότερο στο κομμάτι τη παραγωγής. Μας έχουν κατατάξει στην κατηγορία της χορευτικής μουσικής αλλά εγώ είμαι κατά βάσης στιχουργός και με αυτό είναι που θέλω να ασχοληθώ από εδώ και πέρα».

Στο σύνολο του το We Cant Fly αποτελεί μια κομψή συλλογή τραγουδιών αλλά αυτό που τα χαρακτηρίζει στο μεγαλύτερο βαθμό είναι αυτό που ο Vito ονομάζει σήμα κατατεθέν του ήχου των Αeroplane , μια γλυκιά μελαγχολία. Είναι κάτι το οποίο έμαθε από τους αγαπημένους pop ιταλούς συνθέτες που συνήθιζε να του παίζει η μητέρα του, καλλιτέχνες όπως οι ο Lucio Battisti και ο Adriano Celentano.

Μεγάλη πηγή έμπνευσης επίσης για τους Aeroplane υπήρξαν οι δουλειές του Giorgio Moroder για τις ταινίες Scarface και Midnight Express, στοιχεία των οποίων βρίσκουμε μέσα στο disco περιτύλιγμα του My Enemy και στο Superstar το οποίο ο Vito περιγράφει σαν «ο Moroder συναντά τους Canned Heat”.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ STOP ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!


ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ।ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΙΝΤΕΡΝΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ <<ΑΓΑΠΗ>> ΜΑΣ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΝΕΛ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(ΛΑ ΣΟΥΙΤ,.....) ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΣΙ ΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΒΕΝΤ ΟΠΩΣ ΜΥΚΟΝΟΣ बी वोगुए।ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΙΛΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ:Ρ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

OXΙ ΑΛΛΗ ΚΑΝΑΒΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ (Τριτη 21.00-23.00)


Δύσκολη χρονιά για το ραδιόφωνο μας..Μια πρωτότυπη ιδέα που ξεκίνησε περυσι με μεγάλο μεράκι...Όμως δεν πίστεψαν όλοι από μας στην ιδέα αυτή και την θεώρησαν ένα υποκινούμενο αστείο..Πλέον το ραδιόφωνο απαρτίζεται από άτομα που δηλώνουν οτι γουστάρουν αυτό που κάνουν και που γνωρίζουν με τι ακριβώς ασχολούνται..Έχουν όνειρα γι αυτό και δεν σκέφτονται κακοπροαίρετα..Και έτσι συνεχίζουμε..Όσο πάει..
Ως ανασκόπηση λοιπόν της χρονιάς αυτής η προσωρινή εκπομπή 'Όχι άλλη κάναβη''
Πιο ώριμα τα μέλη αυτής της κοινωνικής ομάδας του Mathimatikos Web Radio πλέον και κατανοώντας τα όσα λάθη έγιναν , φορτσάρουν για ένα νέο ξεκίνημα ..Τις αλλαγές θα τις δείτε του χρόνου και αυτή η εκπομπή απλά σκοπεύει να σας προϊδεάσει...
Παρουσιαστές η Εύη και ο Δημήτρης σε μια ψυχαγωγική εκπομπή που στέλνει τα μηνύματα της και συγχρόνως σας διασκεδάζει..!!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

e-tsounami


Από σήμερα και μέχρι το τέλος της χρονιάς μία
νέα εκπομπή κάνει την εισοδό της στον σταθμό μας!Το όνομα αυτής e-τσουνάμι!Μία εκπομπή ποικίλης ύλης,που έχει σαν στόχο να σας κρατήσει όσο το δυνατόν ευχάριστη παρέα!Ραντεβού στις 21.00....

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Thanassi Psarras - Indie Dj Set 13.05.2011

1st Hour

1) Aeroplane - Caramellas (Album Version)
2) John Carpenter - The End
3) Konstantinos Vita feat. Giannis Palamidas - Tyhero Asteri (MANSTA Summer Night Mix)
4) Aeroplane vs Flight Facilities vs Friendly Fires - Crave Paris
5) Kavinsky - Nightcall (Rob Shanks Remix)
6) RAF - Self Control
7) Bottin - Sage Oil
8) Klein & MBO - Dirty Talk (European Connection Mix)
9) Madonna - Into The Groove (Andy Butler from Hercules & Love Affair Remix)
10) FM Attack - I Saw Her Dancing
11) The Beloved - Acid Love (Hitman' s Club Mix)
12) Hurts - Wonderful Life (Freemasons Club Mix)
13) Groove Armada feat. Will Young - History (Grum Remix)
14) Jump Jump Dance Dance - Modern Eyes (Vindatta Remix)
15) Stacey Q - Two Of Hearts (12" Mix)
16) Tiesto feat. Kay - Work Hard Play Hard
17) Alphaville - Forever Young (Special Dance Version)

2nd Hour

18) Cortney Tidwell - Don't Let Stars Keep Us Tangled Up (Ewan Pearson's objects in space remix)
19) Infusion - Legacy (Simon & Shaker Remix)
20) Ariane Blank - Ma Boys (Wiretappeur Wiretapped Remix)
21) 2raumohnung - Wir Werden Sehen (Solomun Vox Remix)
22) Minilogue - Animals (Beat Pharmacy Six Feet Under Mix)
23) To Ricciardi - Night Flowers feat. Coldfinger (Milton Jackson Remix)
24) Marc Romboy And Chelonis .R Jones - The Beat (Marc Romboy And Dimitri Andreas Remix)
25) Tom Budden - The Tree Dance (Jim Rivers Remix)
26) Pole Folder - Hollow (Robert Babicz Remix)
27) Transorm - Transformation (Tobi Neumann & Matthew Styles' Analog Memory Remix)

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΤΗΙΜATIKOS WEB RADIO APO TO LASUITE!!


OΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ MWR ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ:

16.00-18.00 Lefteris-Anna(80s-latin)
18.00-19.00 Xristina (rock)
19.00-21.00 Ismini-M.S.P (metal)
21.00-23.00 Kostas-Danai-Xristos (entexni)
23.00-01.00 Evi-Spyros-Chris-Dimitris(laika)
01.00-02.00 Giannis (Hip Hop Zone)
02.00-oso paei! Fotaras (Methismena tragoudia)
Περιμένουμε οσους απο σας είστε Γιάννενα..Για τους υπόλοιπους http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=1904!!!!

Καλή διασκέδαση!!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money