Παίζει τώρα στον M.W.R. :

Loading ...

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Όλες οι ξένες γλώσσες είναι Ελληνικά!Πες ότι είσαι στην Αγγλία στο Βασιλικό ανάκτορο, για τσάι με την Βασίλισσα, ή στο...


Νιου Γιορκ για κανα μίτινγκ με τον πρέζιντεντ Ομπαρκ Ομπαμιας..εε...σόρρυ Ομπαμα. Και εσύ σαν άξεστο αμόρφωτο γουρούνι που είσαι θέλεις να τους πεις δύο τρία φωνήεντα..άντε και κάνα σουξουμου και δεν έχεις της κατάλληλες γνώσεις να τον ψιθυρίσεις???Μέτα το μάθημα θα είσαι ικανός να μιλήσεις με τον μεσιε πγεζινταΝ, την θεο προστατεύομενει Κουίν οφ Ινγκαλντ, τον πΡοΕντρο Ζουμα της Νότιας Αφρικής. Και με άλλες εξέχουσες προσωπικότητες της σόου μπιζ και του 'πολιτικού' κόσμου.Απλα και όμορφα λοιπόν μπορείτε να πείτε τα παρακάτω και να εντυπωσιάσετε τον συνδιαλεγόμενό σας με το εκπληκτικό ασυναγώνιστο, ανεπανάληπτο, λεξιλόγιο σας.Αγγλικά

Into the spot-----είν' του Δεσπότ'

To you too funny -----του γιού του Φάνη

Sleep for us ----- σλίπ φοράς

A nice party ------ε, να η Σπάρτη

She has money ------- συ χεσμένη

Kill kiss ------------- ΚιλκίςΑραβικά

Koul akoub atab aoul alou ----Κούλα ακούμπα τα μπαούλα αλλούTahala tahalasa ---------------------- Τα'χα, αλλά τα χάλασαΑφρικάνικα

Topatu papu ------------------------- το'πα του παππού

Akumba ula tabaula kula -------ακούμπα ούλα τα μπαούλα Κούλα

Βουλγάρικα

Stoika Naduleva -------------- στο ΙΚΑ να δούλευαΓαλλικά

L' emi boucallion -------------λαιμοί μπουκαλιών

Cra ci varellon --------------- κρασί βαρελιών

Qu' est qui l' ya ------------- και σκυλιά

Qu' ets ce que c' est qu' et c' est ball—--και σε κεσέ και σε μπολΓερμανικά

Sfachtus ---------------------------- σφάχτους

Richeinere, bitte ------------------- ρηχά είναι ρε, μπείτεΓιαπωνέζικα

Metrameto Harakaki -------------- μέτρα με το χαρακάκι

Kafasaki yamura ------------------ καφασάκι για μούρα

Takata kasoni e nakasaki --------τάκα-τάκα σώνει ένα κασάκι

Nashushiro tokasoni -------------- να σου σύρω το κασόνι

Ostaya supa ----------------------- οστά για σούπα

Yakita mutaura -------- για κοίτα μου τα ούρα (ή ο oυρολόγος στα γιαπωνέζικα)

Yakaura -------------------για καούρα (ή ο στομαχολόγος)Ισπανικά

Tapa banieras -------------- τάπα μπανιέρας

Patos ala tieras -------------- πάτος αλατιέρας

A cumba jero ---------------- ακούμπα γέροΙταλικά

Cantomelato------------------------- κάν' το μελάτοΚινέζικα

Singaika------------------------ συγκάηκα

Κaikaki------------ καϊκάκιΚορεάτικα

Ekatsi kutsika tsika------------------ έκατσ' η κουτσή κατσίκα

Yaya kadeka matsaky atsay--------γιαγιάκα δέκα ματσάκια τσάιΤούρκικα

Ohaman tam atorman-------------- ωχ αμάν! Τα ΜΑΤ ορμάν..

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜATHIMATIKOS WEB RADIO ΓΙΑΤΙ...


Καλησπέρα αγαπητοί ακροατές ,

σε μια περίοδο στην οποία το βιοτικό επίπεδο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και στην οποία η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει όλους ανθρώπους ,οι μοναδικές χαρές έρχονται μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις..είτε μιλάμε για σχέσεις ερωτικές είτε οικογενειακές είτε φιλικές..
Όσον αφορά την τελευταία κατηγορία, όλοι γνωρίζουμε ότι μια βόλτα με έναν φίλο ή μια συνάθροιση σε ένα σπίτι με την παρέα σου αποτελούν κάποιες στιγμές όασης μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα...
Ένας λοιπόν εναλλακτικός και συνάμα πρωτότυπος τρόπος διασκέδασης θέλουμε να αποτελέσει το αγαπημένο μας ραδιοφωνάκι..Με βασικό σκοπό να δημιουργήσουμε μια ραδιοφωνική παρέα η οπόια θα αρχίσει να εξαπλώνεται από στόμα σε στόμα μέρα με την μέρα,περυσι τον Δεκέμβρη ΄επινοήσαμε΄τον mathimatikos web radio..
Όντως με την πάροδο του καιρού εξελίξαμε την ιδέα αυτή και προσπαθήσαμε να διεισδύσουμε στον χώρο της ψυχαγωγίας μέσω των εκπομπών μας κατά κύριο λόγο και μετέπειτα μέσω των parties που διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία..
Με την δημιουργία του blog αυτού στοχεύουμε στο να εκφράζουμε κάποιες σκέψεις μας σχετικά με το ραδιόφωνο αλλά και άλλα θέματα..Μέσω του chat επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε την προαναφερόμενη παρέα κάθε μέλος της οποίας θα ακούει την εκπομπή του σταθμού μας και θα μπορεί να έρχεται σε επικοινωνία τόσο με τους παραγωγούς της εκπομπής όσο και με τους άλλους ακροατές..
Το πρόγραμμα του σταθμου μας λοιπόν είναι έτοιμο και ο mathimatikos web radio θα λειτουργεί καθημερινα τουλάχιστον 19.00-01.00.Όλα τα είδη εκπομπών υπάρχουν στο πρόγραμμα μας ώστε να καλύπτονται όλα τα γόυστα..
Τέλος ας συστηθώ..Είμαι ο Δημήτρης και μαζί θα ερχόμαστε σε επικοινωνία την Δευτέρα στις 19.00 (΄΄άμπαλοι θύται΄΄) και την Τρίτη στις 21.00 (΄΄Όταν Ο μίμης συνάντησε την μάρω!΄΄)
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ MATHIMATIKOS WEB RADIO , γιατί δεν υπάρχουν ταμπού ,εντολές και διακρίσεις μέσα σ΄αυτόν πάρα μόνο πολύ μεράκι για να περνάμε κάλα και να ξεφεύγουμε για λίγο από τα προβλήματα μας...

Ευχαριστούμε για την ως τώρα στήριξη σας!!Ο M.W.R. ΣΤΗΝ 26Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ e-radio!!!!!

Γειά σας!!!!!!!

Είμαι η Εύη από τα ΕΤΕΡΟΣΗΜΑ (Κάθε Δευτέρα 21:00-23:00 για να μην ξεχνιόμαστε...)Θέλω απλά να σας καλωσορίσω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια μας που ξεκίνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και που για μας δεν είναι απλά ένα ραδιόφωνο αλλά ένας τρόπος έκφρασης,διασκέδασης,επικοινωνίας,δημιουργικότητας.Μπορεί να μην ακούγομαι και πολύ μετριόφρων,αλλά είμαι πολύ υπερήφανη που συμμετέχω σε κάτι που ξεκίνησε απλά ως "παρε'ί'στικο" και παραμένοντας απόλυτα "καθαρό" και ανεξάρτητο από ο,τιδήποτε κατάφερε να φτάσει εκεί που έχει φτάσει...Σε περίπτωση που σας ακούγεται γελοίο αυτό,ρίξτε απλά μια ματιά σε αυτό που έχω δημοσιεύσει παρακάτω.Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που τελείως ανιδιοτελώς και πολλές φορές χωρίς να ξέρετε τη φάτσα μας καλά καλά,μας στηρίξατε και μας βάλατε στις καθημερινές σας συνήθειες.Εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή!!!!!!ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!


Για τη μέτρηση αυτή υπολογίζονται μόνο οι μοναδικές επισκέψεις από κάθε υπολογιστή ανά σταθμό και ανά ημέρα και πάντα στο μέτρο του δυνατού. Δε λαμβάνεται υπ'όψη η διάρκεια ακρόασης από τον κάθε χρήστη.

Τα E-Radio Ratings δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση στατιστική έρευνα μέτρησης της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών. Αποτελούν μόνο μέτρηση της επισκεψημότητας του E-Radio Player από όποιο site και αν χρησιμοποιείται.

Επιπλέον δεν μπορούν να δοθούν στοιχεία που αφορούν στο φύλο, στην ηλικία και στην περιοχή που γίνεται η ακρόαση.

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ BLOG ΤΟΥ MATHEMATIKOS WEB RADIO!!!!

Το νέο  blog  του ραδιοφωνικού μας σταθμού είναι γεγονός!Περιμένουμε να μας πείτε την γνώμη σας στα σχόλια αυτού του post!!!
Για να ακούσετε πατάτε το εικονίδιο του προγράμματος με το οποίο θέλετε να ακούσετε, κάνετε αποθήκευση την  playlist και είστε έτοιμοι να μας ακούσετε!!!
Εάν θέλετε να ακούσετε από το e-radio.gr πατάτε το αντίστοιχο κουμπί στο δεξί μέρος της οθόνης σας!
Τέλος για να μπορέσετε να γράψετε στο chat θα πρέπει να πατήσετε την φιγούρα που σας αντιπροσωπεύει στο δεξί box(στο αριστερό εμφανίζονται τα μηνύματα), βάζετε στο νέο παράθυρο που ανοίγει το name και την εικόνα σας.Στην συνέχεια πατάτε ΟΚ και είστε έτοιμοι να πληκτρολογήσετε το μήνυμα σας!!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money